15 Nisan 2012 Pazar

Sade ve Abartısız


Doğruluk ödülümüz, sadelik zenginliğimizdir.

14 yorum:

  1. Çok pahalı bir o kadarda değerli ve saklanması çok zor bir ödül..İnsanların yüzlerce yüzü olduğu günümüz dünyasında bu ödülü koruyabilmek çok kolay olamsa gerek..Zenginliğimiz de aynı şekilde değerli..Teşekkürler Hüseyin Bey, sahip olduğumuz ancak kullanmakta zorlandığımız değerlerimizi hatırlattınız için.. Ailenizle birlikte,güzel huzurlu bir pazar diliyorum.. Saygılar,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Size de iyi pazarlar diliyorum. Çok sağolun.

      Sil
  2. Doğruluk ödülümüz, sadelik zenginliğimizdir çok güzel bir söz..bu sözü destur edenlerin sayısı günümüzde ne yazık ki, az:(çok olsa şu anda bu halde olmazdık çok başka bir ülke olurduk...Hanife'ciğime katılıyorum güzel bir pazar diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğruluğu kendisine referans alanlara saygılarımla...

      Sil
  3. Aynen öyle ve çok doğru.Sadelik ve doğruluktan şaşırtmasın bizi rabbim...

    YanıtlaSil
  4. Harika bir söz diyorum ve böyle kaç kişi yaşıyor merak ediyorum hayırlı pazarlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her insan kendi yüreğinden sorumludur Saya Hanım. Doğru olan , doğru olanı yapmak, yüreğimizin ve mantığımızın sesini dinlemektir. İyi pazarlar diliyor saygılar sunuyorum.

      Sil
  5. kendi adıma özümde hep sadelik vede dogruluk vardır..
    çok güzel vede bi o kadar anlamlı bir söz.. teşekkürler hocam iyi pazarlar..

    YanıtlaSil
  6. Keske, herkes bu anlamli sözü kendine ilke alabilse.Ben resmi de cok begendim. Ben ormanlari o yüzden cok severim;arabayi durdurur bu güzel görüntüyü seyrederim.Zorla ulasan isik hüzmesi ve ulastigi her dala,her yapraga ayri bir renk tonlamasi sunmasiyla beni hep büyüler. Her iksi icinde tesekkrler efendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sözü kendine ilke alan alır zaten, almayan da kendisi bilir. Resimin güzelliğini bende çok beğendim ve bu kısa cümlede görsel olarak kullanmak istedim. Saygılar. Yorum için teşekkürler.

      Sil