22 Mayıs 2012 Salı

Kaçkar Dağları


Kaçkar Dağları, Karadeniz Bölgesi’nin doyumsuz güzelliklerini sunar. Batıda Fırtına Deresi, kuzeyde ve doğuda Hemşin Deresi ile çevrilidir. Üzerinde irili ufaklı dağ gölleri olan Kaçkarlarda “Büyük Deniz Gölü” zirvedeki güzellikleri tamamlar. Flora açısından zengin bir çeşitliliğe sahip olan Kaçkarlar WWW(World Wildlife Found) tarafından dünyanın korunması öncelikli 100 sıcak bölgesinden biri olarak seçilmiştir.

10 yorum:

  1. Muhteşem yaaa, manzaraya bakar mısınız?!!! Valla şöyle kedim olmasa, para biriktirip mutlaka görmek isterdim..özellikle o gölde kanoyla dolaşmak isterdim...saygılar hocam..

    not: Dizimizi merakla bekliyoruz bu arada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaçkarlar'ın rotası zordur. Bilen bilir. Kediyi sırt çantana vurdun mu çıkarsın yola. Beğenmene sevindim. Dizi mi? Kalem oynatamıyorum. Yazdığım yerler var. Düzenlenecek. Bekliyor. Bakalım:) Saygılar.

      Sil
  2. Çok güzel bir yer,
    Saygıalrımla iyi akşamlar Öğretmenim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet memleketimizin her tarafı bir başka güzel. Teşekkürler.

      Sil
  3. Çok harika bir bölge. temiz hava bol oksijen muhteşem manzara. teşekkürler paylaşımınıza..saygılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Şehirlerde olmayan; temiz hava, bol oksijen. Doğa tutkunlarına önerilir.

      Sil
  4. Eğitime, öğretmeye,öğretmenlik mesleğine gönül vermek böyle bir şey olsa gerek..Eğitimi sadece sınıfla,okulla ve öğrenci ile sınırlamadan, Her ortamda,herkese karşı kesintisiz sürdürmek..Ne mutlu size ve sizin gibi düşünen saygı değer hocalarımıza..

    Ayrıca teşekkür ediyorum, cennet gibi Karadeniz Bölgemizin bu güzel bölümünü bizlere tanıtarak, coğrafya bilgimizin yenilenmesine vesile oluyorsunuz. Emeğinize sağlık, saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel duygularınıza teşekkür edilir ancak. Okuyan yüreğinize, gözlerinize sağlık. Saygı bizden.

      Sil
  5. ÇOK GÜZEL AMA GİTMİYORUZ GÖRMÜYORUZ TATİL DEYİNCE YURT DIŞI KENDİ VATANIMIZI ES GEÇİYORUZ İKİ KERE ARTVİNE GİTTİM ORDA KAÇKAR DAĞLARI DEMİŞLERDİ HEPSİ O ADINI DUYUYORUZDA ORDA BİTİYOR HER ŞEY TEŞEKÜLER SİZE HATIRLATTINIZ BİZLERE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi vatanımızın her köşesi ayrı bir güzelliğe sahip. Ülkemizi tanımadan yurt dışına çıkmak moda olmuş. Ben teşekkür eder saygılar sunarım.

      Sil