15 Kasım 2012 Perşembe

Açıklama (Batıda On Yıl)



Değerli bir arkadaşımın ikazı üzerine yayınlamakta olduğum "Batıda On Yıl" yazı dizisinin bugüne kadar yayınlanan kısımlarını bloğumdan ve Facebook sayfamdan sildim. Takip eden değerli arkadaşların anlayışla karşılayacağını umuyorum. İlgili çalışmamı ilerde kitap olarak yayınlamayı düşünüyorum. Teşekkürler takipçi arkadaşlarıma. Saygılar.

12 yorum:

  1. Haklısınız hocam, internette birisi çalabilir fikrinizi kolayca ve 'ben yazdım' diye gider telif hakkını filan alır,bastırır, nereden bileceksiniz? Ben de kaç yıl önceydi unuttum şimdi antartika isimli blogumda yazdığım romantik komedi senaryonun 13 bölümünü (üstelik her bölümde farklı olaylar oluyordu)yayınlamıştım:))sonra çalınma konusunu düşünüp bir daha yayınlamadım. Çok güzeldi kitap olarak yayınlanınca hemen alacağım.
    Saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke daha önce ikaz edilseydim. İnanın durumu daha evvel aklıma bile getirmedim. İyi de oldu. Ancak yazı dizisi ile ilgili her bölümün altına siz değerli arkadaşlarımın yaptığı yorumlar duruyor. Kaldı ki daha yarım. Yazılacak o kadar şey var ki . Olayları harmanlayıp yazmak zaman isteyen, emek isteyen bir şey. Şu ana kadar yazdıklarım deve de kulak sayılır zaten. Bu güne kadar değerli yorumlarınla ilgili yazı dizime verdiğin destek nedeniyle şahsınıza çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

      Sil
    2. Estağfurullah hocam, asıl ben bu güzel ve edebi değerinin yayınevi sahipleri tarafından da taktir edileceğinden kuşku duymadığım eserinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda kitapçıların vitrinlerinde görme dileğiyle.
      saygılar

      Sil
    3. Güzel dileğin için tekrar teşekkür ediyorum Müjde hanım....Çok sağ olun...

      Sil
  2. Umarım en kısa zamanda kitap olarak okuruz. Ben zaten başını kaçırmıştım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum bu güne kadar değerli yorumlarla verdiğiniz destek için. Saygılar sunuyorum...

      Sil
  3. Hocam ben de kitabınızı bekleyenlerdenim biliyorsunuz..:) hatırlarsanız size neden kitap haline getirmediğinizi sormuştum..İnşaallah en kısa zamanda kitabınızı gururla okuma fırsatı elde ederiz..
    saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hanife Hanım...İlgili yazı dizisini beğendiğinizi biliyorum. Elbette sizlerin değerli destekleri yazım için bugüne kadar küçümsenmeyecek bir destek oldu benim için...
      Önemli olan ilgili öykünün bitirilmesidir. Bu da zaman isteyen bir süreç gerektiriyor.
      Yani hala yazıyorum.
      Bittiğinde umarım yayınlama olanağı bulurum.
      Çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum..

      Sil
  4. Vallahi üzüldüm okuyamayacağım için. Daha önce size yazmıştım okuduğumu ama yorumumu sonunda yapacağımı. Ben sizin bu dizinizi bir word dosyasına kopyalıyordum, okuyamadığım zamanları kaçırmayayım diye:) Tüm içtenliğimle diliyorum kitap olarak okuyabilmeyi.
    Saygılarımla hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nurten Hanım...Sizlerin desteği ile o öykü şekillendi aslında. Sizler teşvik etmeseydiniz hiç yazmayacaktım belki de...Öykünün ilk yazımına 2010 Aralık ayında başlamışım. Kayıtlara bakınca o tarih gözüküyor. Demek ki aradan 24 Ay geçmiş. Emek isteyen bir durum bu. Makale gibi kısaca yazıp bitirilmiyor elbette. Saygılar

      Sil
  5. Maalesef çok yerinde bir karar vermişsiniz. Maalesef diyorum çünkü edebiyat gibi bir sanat alanında dahi hırsızlar, hak yiyiciler cirit atıyor. Zerre utanmdan çalıp çırpıyorlar. Yayınevlerinin kendileri dahi bunu yapıyor, bırakın sanal alemde olmasını.(başıma geldi de oradan biliyorum) Bu yüzden yayınladıktan sonra kaldırmanız doğru bir seçim. Hatta bu çalıp çırpıp altına kendisi yazmış gibi imza atanlar yüzünden blog yazmaktan - belki yazmaktan da - soğuyan arkadaşlarım var...

    YanıtlaSil