19 Mart 2015 Perşembe

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ


Türk milleti, yakın tarihin ilk "milli kurtuluş savaşı" nı vermiş ve "ya istiklal, ya ölüm" parolasını tam bir içtenlikle uygulamış bir millettir. 
Bunu Mustafa Kemal'in önderliğinde gerçekleştirmiştir.
O nedenle evet biz;
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz".
Bu gerçeği göremeyenler, Mustafa Kemal'e dil uzatanlar  tarihin çöplüğünde debelenmekteler !

4 yorum:

  1. Evet Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Bir kere denize döktük,
    yine dökeriz, bir kere Kurtuluş Savaşı yaptık, yine yaparız. Kimsenin kuşkusu olmasın.
    Mustafa Kemal'in askerlerine 'it sürüsü' diye hakaret eden şerefsizin asıldığını görmeden ölmek nasip olmasın bana.

    YanıtlaSil
  2. Mustafa Kemal'e laf atacak kadar aciz insanlara gerçekten acıyorum ve son zamanlarda bir partinin savunucuları sürekli Mustafa Kemal'e taş atmaktadırlar ve tarihin gerçeklerini çarpıtmaktadırlar.Atam sen rahat uyu diyoruz ama bu embesiller yüzünden Ata'mın kemikleri sızlıyor..

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Hüseyin Hocam.

    Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatanların, hatta konuşma metinlerinde adına hiç yer vermeyenlerin kim olduklarını çok iyi biliyoruz. Emperyalist ülkelerin zamanında yapmak isteyip de yapamadıklarını içimizdeki Atatürk düşmanı ve vatan hainleri yapıyorlar. Yavaş yavaş bu millete Atatürk'ü unutturacaklar ve bu ülkeyi de parçalayıp liğme liğme edecekler. Ama bizler buna müsaade etmeyeceğiz. Atatürk İlke ve İnkılapları ile Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için ne gerekirse yapacağız. Mustafa Kemal'in Askerleri olmaktan da gurur duyarız.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  4. Bizde şöyle bir söz vardır; "kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş" derler. Görünen o ki Atamıza hakaret etme nankörlüğünde saygısızlığında bulunanlar da onun gibi bir lider olamadıkları içindir... Biz Atatürk gibi bir lidere sahip olmaktan son derce mutluyuz, gururluyuz... Saygılar Hüseyin Hocam.

    YanıtlaSil