14 Mart 2016 Pazartesi

MASUM İNSANLARI KAHPECE KATLEDENLERE LANET OLSUN



Dünya tarihine bakıldığında, şiddetin var olduğu ortamda hiç bir tarafın kazanmadığı aksine kaybettiği örneklerle doludur. Masum insanları kurdukları tuzaklarla kahpece katleden gözü dönmüş caniler bu gerçeği göremedikleri için pervasızca katliamlarına devam etmektedir. Ne yazık ki olan yaşamını kaybeden masum insanlara olmaktadır. Kör terörün bugüne kadar kimseye bir faydası olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Fazla uzağa gitmeye gerek yok. Kan ve barut kokusu ne Irak'ta, ne Yemen'de, ne Libya'da, ne Afganistan'da, ne Sudan'da, Ne Nijerya'da kimseye fayda getirmemiştir. Şiddetin olduğu yerde de getirmeyecektir. Cehaletin tavan yaptığı mağaralarda gizlenip kurdukları kahpe tuzaklarla masum vatandaşları katledenlere lanet olsun.

6 yorum:

  1. Hüseyin hocam 14 yılın sonunda ortadoğuya çevirdiler ülkeyi, açılımın, saçılımın sonu bu oldu. Osman Pamukoğlu o kadar söyledi, teröristle müzakere edilmez, mücadele edilir diye, daha hala "Aman Kürtlere bir şey demeyin, Kürtler şöyle iyi, böyle sevgi pıtırcığı" diyorlar. Sandinista gerillalarını mı suçlayalım? Budistleri mi? Kürtleri suçlayacağız herhalde. Bunların meclisteki temsilcileri canlı bombalar için şiirler yazıyorlar, yüceltiyorlar. Hepsini okuduk. Üniversitelerde halay çekerken "işte böyle öldüreceğiz, böyle patlatacağız" diye şarkılar söylüyorlar. Sonra da "Sevgi pıtırcığı Kürtlere laf etmeyin"....yağma yok, herkes bilecek, dünkü saldırıyı da yine Kürt bir kahpe yapmış. Resimleri çıktı gazetelerde.

    YanıtlaSil
  2. PKK Terör örgütü 1984 yılında Siirt'in Eruh ilçesinde ilk terör eylemini gerçekleştirdi. Yıllarca savunmasız sivilleri, çocukları, görevine gitmekte olan askerleri, polisleri, öğretmenleri katletti. Kurduğu hain tuzaklarla, mayınlarla askerlerimizi şehit etti.
    Terör örgütünün silah ve mühimmat üreten fabrikası yok.
    Bu kahpelerin eline silahı veren emperyalist ülkeler ve silah satışı yapan savaş baronları var.
    Bunları taşeron olarak kullanan Ortadoğu'yu yeniden dizayn etmek isteyen güçler var.
    Bunların amacı belli.
    Ortadoğu enerji kaynaklarını kendi çıkarlarına kullanmak.
    Sevr'de yedikleri tokatın acısını unutmadılar.
    Tekrardan tokat/şamar yemenin derdindeler.
    Şer güçler boş durmuyor Müjde Hanım.
    İstihbaratları ile, silah satışı yapan baronları ile faaliyetteler.
    Barzani'nin "Rudaw" Tv.çsinde hava raporları sunulduğunda Ülkemizi sözde Kürdistan zırvası içinde gösteriyorlar.
    Ve bu televizyon kanalı Türksar üzerinden yayın yapıyor.
    Bu durumu kabullenmek olası mıdır?
    Elbette atalarımızın/şehitlerimizin/ kahraman analarımızın kanlarını akıtarak kurdukları bu vatan toprağını son damlasına kadar savunacağız.
    Terör örgütleri hak ettikleri çukura gömülecektir.
    Kürtler bizlerin kardeşidir.
    Kürtler ile sorunumuz yoktur.
    Lakin pkk terör örgütünü destekleyenleri elbette bundan ayrı tutmak lazım.
    Kahpece masum insanları katledenler hak ettiklerini bulmalıdır.
    İnsan hayatı kahpe tuzaklarla katledilecek kadar ucuz değildir.
    Genç yaşta hayatının baharında okulunu okumaktan başka amacı olmayan genç fidanların katledilmesi karşısında infiale düşmemek elde değil.
    Ankara patlamasında yaşamını yitiren onca insanın, yakınlarının, ana ve babalarının, kardeşlerinin gözyaşlarnı bizlerde dökmekteyiz.
    Lanet olsun bunu yapan alçaklara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam artık güneydoğudaki Kürtlerin çoğu pkk'lı...pkk'lı olmayanlar azınlıktalar. Pekçok iş adamının da pkk'yı desteklediğini biliyoruz o liste vaktiyle Tansu Çiller'de vardı ne oldu? Hasıraltı edildi. Ben artık Kürtler kardeşim filan demiyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz. Alayının beyni yıkanmış. Üniversitelerde Kürt öğrenciler hep pkk propogandası yapıp duruyorlar. Ne kardeşliği? Koynumuzda yılan besliyoruz. Dediğim gibi 3 - 5 tane istisna varsa da, farketmez...artık köprülerin altından çok sular aktı....

      Sil
    2. Müjde Hanım kardeşim;
      Yaşanan bunca olay karşısında sinirlerimiz alt üst oldu.
      Karatoprağa düşen gencecik fidanlarımıza ağıt yakmaktan dilimiz dönmez oldu. Gözpınarlarımız kurudu. Elbette yeter artık diyoruz.
      Lakin bin yıldır bu kadim topraklarda birlikte yaşadığımız Kürtlerle sorunumuz yok.
      Sorunumuz yok dediğimiz Kürtler sizinde belirttiğiniz gibi teröre karışmayan, destek vermeyenlerdir.
      Teröre karışan ve destek verenlerle zaten işimiz olmaz.
      Onlarla kardeşlik mi , elbette ki asla.
      Amaçları bellidir.
      Bu kadim millet terörün üstesinden gelecektir.
      Selam ve saygılar.

      Sil
  3. Merhabalar.
    Yaşadıklarımızın suçlusu ve sorumlusu biziz!.. Hala başımızdaki idareyi ve zihniyetini savunanlar var. Milletin başını bağlamışlar. Yayın yasağı var. Konuşana ceza var. Ne olacak böyle? Nereye kadar gidecek? En sonunda bir iç kargaşa çıkacak ve henüz daha tam anlamıyla yaşayamadığımız baharımızı da o zaman yaşayacağız herhalde.

    Menfur terör saldırılarında yaşamlarını yitiren tüm kardeşlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyor; acılı ailelerinin acılarını hafifletmesini ve onlara sabr-ı cemil ihsan eylemesini niyaz ediyorum.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Recep bey;
      Bunca yaşananlar karşısında yeter artık diyoruz, acı çekiyoruz. Günahsız masum insanların katledilmesi karşısında susmak, sessiz kalmak doğru değildir.
      Terör lanetlenmelidir.
      Yorumunuz için teşekkür eder saygılar sunarım.

      Sil